X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

X-SBS Kis Üzleti Megoldás

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás egy igen rugalmasan használható, általános kereskedést támogató üzleti alkalmazás.

Használható a legkisebb kereskedésekben éppúgy, mint a nagyvállalatoknál. Köszönhető mindez az egyedi módon megvalósított üzleti modellnek. Az alkalmazás moduláris felépítésű, de az egyes modulokat akár önállóan is lehet használni.

Az alkalmazásban az Ön cégének a szervezeti felépítése hicherarhikus rendszerű. Minden egy holdinghoz tartozik. A holding alatt lehet létrehozni cégeket, a cégek alatt pedig telephelyeket. Az egy holdig alá rendelt cégek száma tetszőleges lehet, így Ön egy alkalmazásban több céget is létrehozhat. 

A devizanemek teljeskörű kezelésének köszönheten, nem probléma a vegyes devizanemben történ kereskedés, amely új perspektívákat nyithat meg cége számára.

A bizonylatalapú működés egyszerű, jól értelmezhető és áttekinthet szemléletet visz cége mindennapjaiba. A kimenő és bejövő bizonylatok teljes körű kezelése átfogó pénzügyi folyamatokat biztosít.

Ez az alkalmazás igazodik az Ön cégének ügyviteli rendjéhez. A rendszer mind a kimenő mind a bejövő bizonylatokat kezeli, de azt, hogy milyen bizonylatoknak a használatát írja elő cégénél, mi Önre bizzuk.


Általános jellemzők

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás legfontosabb jellemzői az alábbiak:

Internetkapcsolat

Internetkapcsolaton (http) keresztüli működés. Kis sebesség és akadozó internet kapcsolat mellet is stabilan használható.

Leszakadás-biztos működés. Hálózati kapcsolat átmeneti megszünése esetén, ha  a kapcsolat helyreált, az alkalmazás adatvesztés nélkül ott folytatja a munkát, ahol az abbamaradt.

Tömörített adatátvitel. A hálózaton forgalmazott adat minden esetben tömörített formátumban kerül továbbításra. Ez csökkenti az átviteli időt, növeli a sebességet így relatíve nagyobb sávszélességet biztosít.

Titkosított adatforgalom. Annak érdekében, hogy adatai biztonságban legyenek, a hálózati adatforgalmat erős titkosítással védjük.

Csak egyszer kell bejelentkezni. Ha az alkalmazást egy ideig nem használja, a munka folytatásakor nem kell újra bejelentkeznie.

 Tovább... 

Egyszerű üzemeltetés

Nincs helyi szerver. Mivel az X-SBS Kis Üzleti Megoldás az X-Tornado Cloud rendszert használja, amely egy internetközpontban került elhelyezésre, nincs szükség helyi szerver és adatbázis üzemeltetésére.

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás öntelepít. Az első indítás alkalmával az alkalmazás néhány másodperc alatt feltelepíti önmagát (varázsló nélkül) és elvégez minden szükséges beállítást, így nincs szükség külön telepítési folyamatra, varázslóra. Esetleges Windows újratelepítés alkalmával az X-SBS Kis Üzleti Megoldást csak el kell indítania egyszer közvetlenül és az máris használható.

Zéró konfigurálás. Az alkalmazás automatikusan megkeresi az X-Tornado Cloud szervert, nincs szükség a hálózati kapcsolat beállítására.

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás csak egyetlen EXE file-ból áll. Ezt a file-t bármely számítógépre átmásolva az azonnal használható.

Ön adminisztrál mindent. Ön, mint bérlő kezelhet minden jellemzőt a bérléssel kapcsolatban. Ön definiálhatja és hívhatja meg azon felhasználók körét, akinek megengedi az Ön által bérelt alkalmazás használatát.

Mindig friss verzió. Az alkalmazás szükség esetén automatikusan vált verziót.

Tovább...


X-SBS MODULOK

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás jelenleg az alábbi modulokból ál:

HIERARCHIAKEZELÉS

Az alkalmazásban egy holding, a holdingon belül tetszőleges számú cég és a cégeken belül tetszőleges számú telephely hozható létre. 

Tovább...

CIKKEK

Hicherarhiába szervezett cikkek. Termékek és szolgáltatások jellemzőinek nyilvántartása.

Tovább...

RAKTÁRAK ÉS KÉSZLET

Tetszőleges számú raktár létrehozható. Egy raktár lehet pozícióra tárolt vagy pozíció nélküli. Raktáranként egymillió pozíció és maximum 6 dimenzió kezelhető. Közvetlen raktári kiadás és bevételezés is lehetséges. Raktár típusok: egyszerű kereskedelmi, konszignációs és vámárú raktár. Különböző készletérték számítási stratégiák raktáranként, de akár raktári cikkenként is megadhatóak. Raktári leltározás, zárás és elfoglalás támogatása.

Tovább...

PARTNEREK

Partnerek nyilvántartása címekkel, kapcsolattartó személyekkel és elérhetőséggel. Elszámolási devizanem kezelése.

Partner folyószámlák kezelése, devizanemenként (vevői/szállítói).

Partnerhez kötött árlisták, árkedvezmények kezelése.

Átutalásos banki bizonylatok kezelése (vevői/szállítói)

Tovább...

ÁRLISTÁK

Tetszőleges számú árlista létrehozása. Árlisták előre tervezése. Nettó vagy bruttó áras árlisták létrehozása. Árkerekítés, haszonkulcs, bázisár egyszer beállítása. Árlista prioritások kezelése.

Tovább...

ÁRKEDVEZMÉNYEK

Változatos árkedvezmények definiálása az árlistákhoz.

Tovább...

AJÁNLATOK

Árajánlat keret és árajánlatok létrehozása (vevői/szállítói).

Tovább...

RENDELÉSEK

Rendelés keret és rendelés létrehozása (vevői/szállítói).

Tovább...

SZÁLLÍTÓLEVELEK

Szállítólevelek létrehozása (vevői/szállítói).

Tovább...

SZÁMLÁK

Számlák létrehozása, készpénzes és átutalásos (vevői/szállítói).

Tovább...

Optika

Ágazati modul. Kifejezetten optikai szem- és kontaktlencse vizsgálatot végző cégek számára. 

Tovább...